Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Několik desítek lidí se popralo v restauraci na Máji, případ vyšetřuje policie

V sobotu 17. listopadu před půlnocí se v Restauraci Zlatý lev na Máji strhla rvačka, které se podle hostů zúčastnilo kolem čtyřiceti lidí. Na místo přijelo pět policejních hlídek, které zadržely tři rváče.

Zhruba ve čtvrt na dvanáct večer dostali policisté hlášení o potyčce v Restauraci Zlatý lev u Lí naproti poště na Máji. „Pohádali se hosté z hospody od nás s hosty z protějšího baru. Jeden z nich si nechtěl nechat líbit nadávky ostatních, tak se začal rvát. Pak se strhla řetězová reakce a pustilo se do sebe zhruba třicet lidí odnaproti a devět od nás,“ tvrdí jeden z hostů Zlatého lva. „Naštěstí se všichni prali hlavně venku, takže z podniku nemáme kůlničku na dříví,“ přidává se jeden ze zaměstnanců restaurace. Podle očitých svědků rvačku vyvolali nepřizpůsobiví hosté protějšího baru. Policie tuto informaci nepotvrdila.

Místo zajistilo pět policejních hlídek. „Podle našich informací se snažilo několik lidí dostat do restaurace v době, kdy tam byla uzavřená společnost,“ popisuje situaci policejní mluvčí Lenka Krausová. „Zajistili jsme tři osoby, které prošetřujeme ze spáchání přestupku. Je možné, že jejich chování bude překvalifikováno na trestný čin,“ dodává mluvčí.

U rvačky zasahovala i záchranka. „Na místě jsme měli dvě posádky, odvezli jsme čtyři lehce zraněné muže. Jednalo se převážně o tržné ranky v oblasti hlavy a pohmožděniny,“ říká mluvčí záchranné služby Petra Kafková.

Štítky Budějce, Máj, krimi, policie, rvačka, restaurace, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několik desítek lidí se popralo v restauraci na Máji, případ vyšetřuje policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.