Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Překonat rozestavěné kluziště bylo nad síly dvojice podnapilých mladíků. Oba skončili na záchytce

„Stopku“ v cestě domů vystavilo dvojici mladíků rozestavěné kluziště na Náměstí Přemysla Otakara II. Dva sotva plnoletí muži se vraceli v pátek ráno značně posilnění alkoholem z večírku. Jejich cesta však skončila na lůžku záchytné stanice.

Krátce před třetí hodinou ranní spatřil operátor městského kamerového systému na Náměstí Přemysla Otakara II. dvojici mužů, kteří se sotva drželi na nohou. „Oba muži se pohybovali v blízkosti rozestavěného kluziště a neustále padali. Ve snaze zachytit se zábran oddělující plochu určenou k bruslení skončili v hromadě stavebního materiálu,“ popsala mluvčí strážníků Věra Školková.

V té době už na místo mířila hlídka městské policie. „Strážníci na místě zjistili, že se jedná o dva osmnáctileté muže z Českokrumlovska. Vzhledem k jejich stavu oba skončili svůj noční výlet na protialkoholní a toxikomanické záchytné stanici,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky České Budějovice, strážníci, městská policie, záchytka, alkohol, Přemysl Otakar II., okres Český Krumlov

Překonat rozestavěné kluziště bylo nad síly dvojice podnapilých mladíků. Oba skončili na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.