Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Sedlice na Písecku se srazila dvě auta. Silnice je uzavřená

Krátce po půl 7 se dnes ráno u Sedlice na Písecku srazila dvě osobní auta. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Policie odklání dopravu u Nové Hospody.

Přičinou ranní nehody u Sedlice na Písecku bylo předjíždění. „Řidič jedouci ve Volkswagenu předjížděl přes plnou čáru kamion a střetl se s protijedoucí Škodou Octavii,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Zdravotníci na místě ošetřili tři zraněné. Podle mluvčí ZZS Petry Kafkové utrpěli středně těžká zranění dvaapadesátiletá žena a dvaačtyřicetiletý muž. Ten byl s podezřením na poranění hrudníku a nohou vrtulníkem transportován do nemocnice v Českých Budějovicích, ženu převezli s podezřením na poranění hlavy a hrudníku do strakonické nemocnice. „Další muž středního věku utrpěl pouze drobné odřeniny,“ uvedla mluvčí.

Foto Jana Kroneislová

Štítky policie, krimi, Písecko, Sedlice, okres Písek, Nová Hospoda, Volkswagen, Lenka Koloušková, Nemocnice České Budějovice, Škoda Octavia

U Sedlice na Písecku se srazila dvě auta. Silnice je uzavřená  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.