Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtyřiašedesátiletý muž chtěl po dětech sexuálně uspokojit a nabízel jim tvrdý alkohol

Čtyřiašedesátiletý muž chtěl po dětech na Suchovrbenském náměstí ve čtvrtek sexuálně uspokojit a nabízel jim tvrdý alkohol. Na místo byla přivolána hlídka městské policie, která silně opilého muže převezla na záchytnou stanici. Po vystřízlivění bude své chování vysvětlovat policistům.

Oznámení o podnapilém muži na Suchovrbenském náměstí přijalo operační středisko městské policie ve čtvrtek. Čtyřiašedesátiletý muž měl slovně napadat nezletilé děti, nabízet jim tvrdý alkohol a požadovat po nich sexuální uspokojení. 

Hlídka městské policie se ihned vydala na místo, kde našla opilého muže, který pod vlivem alkoholu nekontroloval své chování, ale ani pohyby. Několik nadávek směřoval i přímo na strážníky.

Na Suchovrbenské náměstí byla přivolána i hlídka Policie České republiky. Té se bude muset čtyřiašedesátník zpovídat ihned poté, co na záchytce vystřízliví.

Foto Jana Kroneislová

Štítky krimi, policie, alkoho, sexuální obtěžování, obecní policie, Policie České republiky

Čtyřiašedesátiletý muž chtěl po dětech sexuálně uspokojit a nabízel jim tvrdý alkohol  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.