Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tragickou nehodu u Drhovle na Písecku nepřežili čtyři lidé

, aktualizováno 9. listopadu 2018, 7:11

U obce Drhovle na Písecku došlo dnes odpoledne k tragické dopravní nehodě, při níž zemřeli čtyři lidé. Bočně do sebe narazily osobní a nákladní automobil. Silnice je v místě nehody uzavřená.

Šedesátiletý řidič nákladního auta jel dnes kolem třetí hodiny odpoledne ze Strakonic směrem na Prahu. Na silnici číslo 4 nedal při odbočování směrem na Písek přednost protijedoucímu vozu Škoda Octavia a došlo ke střetu. „V octavii zemřeli všichni čtyři cestující, jeden muž a tři ženy. U řidiče náklaďáku byla vyloučena přítomnost alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová. Podle dostupných informací šlo o rodinu.

K nehodě vyjížděly posádky zdravotnické záchranné služby z Písku, Blatné a povolán yl i vrtulník. „Záchranáři na místě nalezli v osobním voze jednoho muže a dvě ženy bohužel již bez známek života. Všichni tři utrpěli zranění neslučitelná se životem. Čtvrtá osoba – žena, utrpěla při nárazu těžká mnohačetná poranění a byla ve voze zaklíněna. Po vyproštění došlo u pacientky k selhání základních životních funkcí. I přes okamžitě zahájenou resuscitaci se zdravotníkům nepodařilo ženu zachránit,“ uvedla mluvčí zdravotnické záchranné služby Petra Kafková.

Foto hzsjk.cz, Policie České republiky

Štítky krimi, policie, nehoda, smrt, okres Písek, Drhovle, Písek, Škoda Octavia, Praha, Strakonice

Tragickou nehodu u Drhovle na Písecku nepřežili čtyři lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.