Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pokračuje ve vyšetřování vraždy dvou žen na Písecku. Nařízena byla soudní pitva

, aktualizováno 2. listopadu 2018, 15:01

Dnes a v pondělí budou probíhat nařízené soudní pitvy dvou žen, které včera ráno pravděpodobně ubodal bývalý přítel jedné z nich. Policie případ stále vyšetřuje. Bližší informace by mohly vyšetřovatelé sdělit v polovině příštího týdne.

„Dnes a v pondělí budou probíhat nařízené soudní pitvy a další šetření. V polovině příštího týdne by mohly být k dispozici další informace,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. 

FOTO, VIDEO: Policie vyšetřuje vraždu dvou žen na Písecku. Sousedé mluví o bývalem partnerovi

Podle informací redakce z místa měl muž ubodat svou bývalou partnerku a její matku. Portál iDnes mluví o tom, že měl samotný útočník po činu spáchat sebevraždu. Policie informaci nepotvrdila. 

Kilometr od místa vraždy v noci hořelo

Server tn.cz uvedl, že necelý kilometr od místa vraždy včera večer hořelo. Informace Budějcké Drbně potvrdila i mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů„Ano ve čtvrtek večer jsme zasahovali ve Chvaleticích na Písecku. K požáru jely profesionální jednotky z Písku a Vodňan. Ohnisko požáru našli hasiči v kotelně,“ řekla. Jestli ale požár souvisel s dvojnásobnou vraždou nepotvrdila. 

Podle informací TV Nova měl dům, ve kterém hořelo, patřit muži, který spáchal sebevraždu krátce po vraždě. Není tedy vyloučeno, že se jednalo o pomstu.

Štítky krimi, vražda, Písecko, policie, pitva, okres Písek, Drbna.cz, Chvaletice, Písek

Policie pokračuje ve vyšetřování vraždy dvou žen na Písecku. Nařízena byla soudní pitva  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.