Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Odmítnutí "rychlovky" v podchodu ho stálo mobilní telefon

Trest ve výši dvou až deseti let vězení hrozí dvěma pachatelům, kteří v jednom z budějckých podchodů u vlakového nádraží přepadli podnapilého muže a ukradli mu telefon. Osmnáctiletá dívka nejdříve poškozenému nabízela sex, když odmítl, tak ho spolu se svým přítelem napadla a okradla. Netrvalo ale dlouho a policisté oba dva vypátrali.

„Osmnáctiletá slečna z Českokrumlovska měla napadenému nejdříve nabídnou sex, ten ji ale odmítl, a tak ho slečna shodila ze schodů,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Tam ho měla se svým pětadvacetiletým přítelem napadnout pěstmi a několikrát do něj i kopnout. K tomu všemu mu navíc ukradli mobilní telefon a oba zmizeli.

„Podle popisu obou pachatelů ihned rozjeli pátrání policisté hlídkové služby. Oba výtečníky dopadli v jednom z obchodních center města,“ dodal Matzner.

Žena byla propuštěna ze zadržení na svobodu, jejímu komplici navrhují kriminalisté vazbu. Za loupež jim hrozí trest odnětí svobody v délce dvou až deseti let.

Foto pixabay.com

Štítky policie, České Budějovice, loupež, okres Český Krumlov

Odmítnutí "rychlovky" v podchodu ho stálo mobilní telefon  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.