Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zvednutý prostředníček, hádka a napadení. Policie vyšetřuje dva agresivní řidiče

Chování dvou agresivních řidičů vyšetřují českobudějovičtí policisté. Ke slovní, později i fyzické, potyčce mělo dojít na Rudolfovské a Lannově třídě. S prosbou o pomoc se policie obrací i na veřejnost.

Náročné ráno měli dva řidiči jedoucí tento týden po Rudolfovské třídě směrem do centra. Muže v bílém Peugeotu Partner měla předjet žena v černém BMW. „Při předjíždění žena na druhého řidiče udájně ukázala vztyčený prostředníček. Na to muž reagoval tím, že za ženou došel k jejímu vozidlu, kde se zřejmě vzájemně verbálně a i fyzicky napadli,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Muž se poté vrátil do auta, ale tím celý incident neskončil. Když obě auta dojela na Lannovu třídu, měla se popsaná situace opakovat. Policie tak žádá případné svědky, kteří mohli první či druhý incident nahrát na záznamové zařízení, či sami vidět, co se odehrálo, aby je kontaktovali na obvodním oddělení České Budějovice – město, ulice 28. října 1, telefon 974 226 700, případně na lince tísňového volání 158.

Štítky agrese, policie, řidič, České Budějovice, BMW, Peugeot Partner

Zvednutý prostředníček, hádka a napadení. Policie vyšetřuje dva agresivní řidiče  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.