Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihočeští policisté pomohli zachránit ženu v Mnichově. Chtěla spáchat sebevraždu

Díky Facebooku se v pátek v noci podařilo zachránit mladou ženu z Mnichova. Ta totiž na sociální síť psala vzkazy, které nasvědčovaly tomu, že chce spáchat sebevraždu. Naštěstí si jich všimla žena ze Strakonic, která ihned kontaktovala policii.

Mladá žena z Mnichova psala na sociální síti o vyčerpanosti životem, velkém zklamání a konci života. Příspěvků si pět minut po páteční půlnoci všimla žena ze Strakonic, a ihned kontaktovala jihočeské policisty. „Ti se spojili s policejním centrem ve Schwandorfu. Policisté z tohoto centra oslovili kolegy z Bavorské policie, a také speciální policejní oddělení pro sociální sítě,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Oznamovatelka ještě stihla zjistit, odkud žena je a poslala policistům z facebookového profilu její fotografie. „To byl pravděpodobně rozhodující moment nočního boje o život dosud neznámé mladé ženy. Bavorští policisté tyto informace spojili se svými poznatky a vyrazili se zdravotníky do konkrétní ulice a domu v Mnichově,“ prozradil Matzner.

Podezření na pokus o sebevraždu se potvrdilo. Podle policejního mluvčího žena pravděpodobně spolykala větší množství léků. Na místě ji ošetřili zdravotníci a převezli ženu na kliniku. V současné době by měla být mimo ohrožení života.

Štítky policie, krimi, Mnichov, sebevražda, Facebook, sociální síť, Strakonice, Schwandorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští policisté pomohli zachránit ženu v Mnichově. Chtěla spáchat sebevraždu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.