Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihočeští policisté řeší smrt cyklisty na Českokrumlovsku

Od nedělního rána vyšetřují jihočeští policisté smrt třiatřicetiletého cyklisty, který byl nalezen poblíž Kaplice na Českokrumlovsku. Muž pravděpodobně spadl z kola, poranil si hlavu a na místě zemřel. Přesnější informace k neštěstí ukáže až nařízená zdravotní pitva.

Cyklistu našli lidé u lesa v Malontech. „Provedeným šetřením policistů a kriminalistů bylo zjištěno, že muž s největší pravděpodobností spadl z kola při jízdě po lesní komunikaci a vážně se zranil, především v oblasti hlavy. Následkům těžkého zranění na místě podlehl,“ řekl k události policejní mluvčí Milan Bajcura. 

ČTĚTE TAKÉ: V Černé v Pošumaví byl nalezen utonulý muž. Událost šetří policie 

Na místo vyjeli nejen dopravní policisté z Českého Krumlova, ale zároveň krumlovští kriminalisté. Na místo byl přivolán i lékař Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, který po ohledání těla mohl pouze stanovit smrt.

Přesnou příčinu a čas smrti určí až nařízená zdravotní pitva. Při dopravních nehodách v Jihočeském kraji zahynulo letos už 45 lidí.

Štítky policie, krimi, cyklista, smrt, Českokrumlovsko, okres Český Krumlov, Kaplice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Malonty, Pošumaví, Český Krumlov, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští policisté řeší smrt cyklisty na Českokrumlovsku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.