Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič osobního auta narazil ve Vodňanech do stromu. Spolujezdec nehodu nepřežil

, aktualizováno 2. října 2018, 19:45

Náraz do stromu nepřežil jedenatřicetiletý spolujezdec řidiče, který se svým osobním automobilem Škoda Felicia Combi dnes, dvě minuty před sedmnáctou hodinou, narazil do stromu v Radomilické ulici ve Vodňanech. S největší pravděpodobností jel rychle a nezvládl řízení.

„Sedmatřicetiletý řidič utrpěl středně těžké zranění a byl převezen sanitkou do nemocnice. Jeho o šest let mladší spolujezdec na místě, i přes usilovnou resuscitaci hasičů, velmi těžkým zraněním podlehl," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že nehoda se stala na okraji Vodňan v uvedené ulici mezi drůbežárnou a silnicí I/20, která je hlavním tahem na České Budějovice. Řidič jel ve směru od Vodňan k výpadovce a v mírné levotočivé zatáčce dostal smyk, najel pravou stranou auta na zvýšený obrubník. Poté s automobilem narazil čelně do stromu. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Všechny okolnosti a přesnou příčinu tragické dopravní nehody vyšetřují policisté. „První vyšetřování naznačilo, že řidič s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Na místě tragické nehody byli také strakoničtí kriminalisté, a to kvůli podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti," podotkl Bajcura.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, strom, náraz, smrt, spolujezdec, zranění, policie, Vodňany, Strakonicko, Škoda Felicia, České Budějovice, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta narazil ve Vodňanech do stromu. Spolujezdec nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.