Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motorkář utrpěl při nehodě na Jindřichohradecku těžká zranění

Těžká zranění utrpěl včera odpoledne motorkář v Nové Včelnici po střetu s osobním automobilem. Do nemocnice musel být i se spolujezdkyní transportován vrtulníkem. Řidička auta žádná zranění neutrpěla, je ale podezřelá z přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

K nehodě došlo kolem půl třetí odpoledne v Nové Včelnici. „Řidička  jedoucí s osobním vozidlem Peugeot 4007 patrně nedbala náležité opatrnosti a při najíždění do křižovatky nedala přednost v jízdě jedoucímu motocyklistovi, který jel po hlavní pozemní komunikaci,“ popsala nehodu policejní mluvčí Hana Millerová.

Po bočním střetu došlo k těžkému zranění motorkáře a lehkému zranění jeho spolujezdkyně. Oba byli letecky transportování do budějcké nemocnice.

„U obou řidičů byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Na vozidle Peugeot 4007, byla způsobena škoda nejméně 30 tisíc korun. Na motocyklu BMW škoda nejméně 50 tisíc korun,“ řekla Millerová a dodala, že řidička vozidla peugeot je podezřelá z přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, motorka, Jindřichohradecko, Nová Včelnice, úraz, havárie, okres Jindřichův Hradec, Peugeot 4007, BMW, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář utrpěl při nehodě na Jindřichohradecku těžká zranění  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.