Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Napadení na Sokoláku, které obletělo Facebook, šetří policie. Hledají svědky incidentu

Rušnou noc zažil z pátka na sobotu budějcký Sokolský ostrov, na kterém mělo dojít k napadení muže a ženy skupinkou lidí. Policie pátrá po svědcích, kteří by mohli pomoct objasnit celou situaci.

K incidentu mělo dojít kolem půl jedenácté večer. „Skupinka osob měla napadnout jednoho muže a ženu a z místa utéct. Žena byla po napadení převezena do nemocnice k dalšímu ošetření. Na místě zasahovalo několik hlídek českobudějovických policistů,“ uvedla k připadu policejní mluvčí Lenka Krausová.

Budějckou Drbnu kontaktoval svěděk, který byl na Sokolském ostrově v době, kdy mělo k napadení dojít. „Ten agresor vykřikoval, jak jde někoho zmlátit. Potom napadl toho kluka,“ uvedl. Později se měl přemístit k lavičce, u které byli další lidé, a bez důvodu praštit jednu z přítomných žen zezadu do hlavy.

Celá situace přes víkend obletěla i sociální sítě. Pod příspěvkem, který napadení podrobně popisuje, se objevilo hned několik dalších svědků, kteří se celého incidentu účastnili. 

Podle policejní mluvčí je případ v prvopočátku šetření. „Žádáme každého, kdo by měl k případu jakékoli informace, aby se ozval na linku 158 či přímo na stálou službu obvodního oddělení 28. října na telefon 974 226 700,“ dodala.

Foto Jana Kroneislová

Štítky policie, napadení, krmi, České Budějovice, Sokolský ostrov, Facebook, Lenka Koloušková, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadení na Sokoláku, které obletělo Facebook, šetří policie. Hledají svědky incidentu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.