Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladá žena zachránila zatoulané černé kotě. To jí ale přineslo smůlu

Zatoulané černé kotě přineslo své zachránkyni smůlu. Žena, které se osamoceného kotěte zželelo a proto na pomoc přivolala strážníky, nakonec skončila sama v „péči" policistů. Má totiž velký škraloup, kvůli kterému po ní muži zákona pátrali. Kotě putovalo do útulku.

Pětadvacetiletá žena se ve čtvrtek 27. září kolem osmé hodiny večer procházela v ulicích města. V Kněžských Dvorech, v ulici A. Trägera, se jí ale do cesty připletlo toulavé černé kotě. Černé kotě jí však podle pověry skutečně přineslo smůlu. Žena čtyřnohého mňoukajícího sirotka nechtěla nechat svému osudu a tak na pomoc přivolala strážníky. To však ještě nikdo netušil, k jakému obratu dojde. Nakonec nešlo jen o toulavé kotě, ale spíše o jeho nálezkyni. Pátrali po ní totiž policisté kvůli neplacení výživného.

„Strážníci ženu následně převezli na policejní obvodní oddělení, kde ji předali policistům. Opuštěné kotě pak převezli do městského útulku," upřesnila informace mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, kotě, žena, strážník, policie, útulek, pátrání, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena zachránila zatoulané černé kotě. To jí ale přineslo smůlu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.