Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při lovu na Táborsku byl postřelen myslivec. Je vážně zraněn

Myslivec byl postřelen při lovu zvěře při sečení zemědělských plodin u Oldřichova na Táborsku. S těžkým zraněním ho přepravil vrtulník do motolské nemocnice v Praze. Případ vyšetřují kriminalisté jako podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

K neštěstí došlo v úterý 18. září krátce po půl čtvrté hodině odpolední při odlovu zvěře při sečení zemědělských plodin na poli v katastru obce Oldřichov na Mladovožicku. Postřelený myslivec utrpěl těžká poranění a po ošetření na místě byl letecky transportován do Fakultní nemocnice Motol v Praze.

Myslivce s největší pravděpodobností postřelil některý z kolegů myslivců. „Na místě byli mladovožičtí policisté i výjezdová skupina táborských kriminalistů. Právě ti dál šetří průběh, příčiny, míru zavinění a další skutečnosti uvedené události,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Případ policisté vyšetřují jako podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení za zdraví z nedbalosti. V případě prokázání viny hrozí pachateli až čtyři roky za mřížemi. 

Štítky krimi, myslivec, postřelení, zranění, lov, Oldřichov, Mladá Vožice, Táborsko, myslivost, okres Tábor, Fakultní nemocnice v Motole, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při lovu na Táborsku byl postřelen myslivec. Je vážně zraněn  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.