Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Patnáctiletý Tomáš Bubeník, po kterém pátrala policie, se v pořádku vrátil domů

, aktualizováno 20. září 2018, 10:06

Českokrumlovští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po patnáctiletém Tomáši Bubeníkovi, která se v pondělí 17. září nevrátil domů z návštěvy souseda. Jeho mobil je nedostupný.

Tomáš Bubeník v pondělí večer odešel ze svého bydliště v Kyselově na Českokrumlovsku na návštěvu k sousedovi. Domů se ale nevrátil. „Mladík naposledy telefonoval se svojí babičkou v půl jedenácté večer s tím, že jde už domů. Mobilní telefon je nyní nedostupný. Podle dosavadního řešení se v úterý 18. září okolo 15:30 mohl pohybovat nedaleko Vyššího Brodu a Hrudkova,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Pohřešovaný měl na sobě černou teplákovou soupravu s bílým pruhem a nápisy, černé plátěné tenisky a s sebou měl červenou igelitovou tašku. Je 165 až 170 centimetrů vysoký, má krátké hnědé vlasy a hnědé oči. V minulosti nebyl nikdy pohřešován, je bezproblémový a nekonfliktní. 

„V případě, že máte o pohřešovaném chlapci jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, policisty na kterékoli služebně nebo volejte přímo na bezplatnou linku 158,“ žádala Uhlířová.

Aktualizováno: „Patnáctiletý Patrik se včera, ve středu 19. září, večer vrátil domů, ke své babičce. Je v pořádku. Děkujeme všem za pomoc při hledání chlapce," informovala dnes mluvčí.

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České republiky

Štítky pátrání, policie, Tomáš Bubeník, Český Krumlov, okres Český Krumlov, Vyšší Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletý Tomáš Bubeník, po kterém pátrala policie, se v pořádku vrátil domů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.