Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po nehodě dvou osobních aut u Štěpánovic zemřela řidička jednoho z vozů

, aktualizováno 3. září 2018, 16:42

Krátce po půl osmé večer se v neděli mezi Vranínem a Štěpánovicemi na Českobudějovicku k nehodě dvou osobních aut. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Řidička jednoho z vozů byla s těžkými zraněními letecky převezena do nemocnice, kde svým zraněním dnes bohužel podlehla.

Nehodu s největší pravděpodobností způsobil čtyřicetiletý řidič jedoucí od Třeboně na České Budějovice, který nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu mokré silnice a přejel do protisměru, kde se srazil s druhým vozem Opel Astra, který skončil mimo komunikaci.

„V obou vozidlech se zranili jak řidiči, tak ve vozidle Opel jeden spolucestující. Na místo se kromě zmíněných policistů dostavili i zdravotníci a hasiči, kdy z důvodu vážného zranění byl povolán i vrtulník Letecké zdravotnické služby,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Devětatřicetiletá řidička byla s těžkými zraněními letecky převezena do českobudějovické nemocnice, kde v pondělí svým zraněním podlehla. Stala se tak čtyřicátou obětí dopravních nehod od začátku roku na jihu Čech.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, auto, Štěpánovice, úraz, okres České Budějovice, Opel, Nemocnice České Budějovice, České Budějovice, Opel Astra, Třeboň, Česko, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Tenhle blbec by neměl již nikdy dostat papíry.. A minimálně si odsedet jako za vraždu.. Co to je dneska na silnicích, to je hnus.. Spousta silných aut řídí bezmoci, policie hlídá jen to, co dostane příkazem.. Pak to takhle dopadá.. Technicky stav vozového parku už vůbec neřeším.. Hlavně že to řve a hodně čoudí..

Pondělí, 3. září 2018, 18:19Odpovědět

Po nehodě dvou osobních aut u Štěpánovic zemřela řidička jednoho z vozů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.