Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena vypila v minerálce železné špony. Ty jí do nápoje někdo nasypal v práci při noční směně

O obrovském štěstí může mluvit žena, která po napití z lahve spolkla několik kovových špon. Ty jí do nápoje někdo nasypal. Policie po pachateli pátrá a zjišťuje, zda šlo o hloupý vtip nebo úmyslné ublížení na zdraví. Ženu ošetřil lékař, zatím nemusela do nemocnice.

I na noční směně v továrně se musí mít každý velmi na pozoru. O tom se na vlastní kůži přesvědčila devětadvacetiletá žena ze Strakonic na své noční směně v jedné ze strakonických firem. Po napití z láhve s malinovou minerálkou se velmi vyděsila, ucítila totiž, že při pití spolkla něco kovového. Byla ihned ošetřena lékařem, naštěstí zatím bez zdravotních následků a hospitalizace.

„Policisté následně zjistili, že neznámý pachatel nasypal během noční směny ze čtvrtka 23. na pátek 24. srpna ženě do lahve s minerálkou, kterou měla v držáku u svého pracovního stolu, železné špony. Při pití jich pak žena několik spolkla," popsal policejní mluvčí Jiří Matzner.

Celý případ policisté prověřují pro podezření z pokusu ublížení na zdraví. „Pachatel to takto mohl naplánovat a chtít ženě ublížit, mohlo ale také jít o hodně hloupý a nepromyšlený vtip. Pokud bude pachatel dopaden a souzen, hrozí mu trest odnětí svobody v délce až tří let," uvedl Matzner.

Štítky krimi, kov, spona, minerálka, pití, žena, žert, úmysl, ublížení na zdraví, policie, Strakonice, minerální voda, nápoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vypila v minerálce železné špony. Ty jí do nápoje někdo nasypal v práci při noční směně  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.