Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Bernatic na Písecku došlo k tragické nehodě dvou motorkářů. Jeden z nich nepřežil

, aktualizováno 17. srpna 2018, 9:24

Mezi Bernarticemi a Radeticemi došlo krátce před sedmou hodinou večer k tragické dopravní nehodě dvou motorkářů. Na vedlejší silnici třetí třídy jeden z motorkářů nezvládl řízení a narazil do stromu. Střet bohužel nepřežil.

K nehodě došlo na vedlejší silnici třetí třídy mezi Bernaticemi a Raděticemi krátce před sedmou hodinou večer. „Jednalo se bohužel o rodinnou tragédii. Na motorkách jel otec se synem,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek. Čtyřiapadesátiletý otec zatím z neznámých důvodů nezvládl řízení, vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. 

Devětadvacetiletý syn, jedoucí za ním, začal ihned brzdit a také na místě havaroval. Po ošetření byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do písecké nemocnice. Starší z mužů bohužel svým zraněním na místě podlehl.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Přesný průběh, příčina a další okolnosti nehody jsou předmětem následného šetření píseckých dopravních policistů. K objektivnímu posouzení všech skutečností byla u zemřelého nařízena zdravotní pitva,“ upřesnil Doubek.

Během posledních šesti dní jde o čtvrtého motorkáře, který se stal obětí dopravní nehody. Od začátku roku zemřelo na jihočeských silnicích 33 lidí.

Foto Jana Kroneislová

Štítky nehoda, policie, motorkář, Bernatice, Radotice, Písecko, okres Písek, Bernartice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Bernatic na Písecku došlo k tragické nehodě dvou motorkářů. Jeden z nich nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.