Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čelní srážka osobního auta s nákladním si na silnici u Třeboně vyžádala lidský život

, aktualizováno 16. srpna 2018, 9:01

Tragická dopravní nehoda se stala dnes, ve středu 15. srpna, krátce před půl devátou hodinou večerní na silnici I/34 ve směru od Třeboně na Jindřichův Hradec. Při čelní srážce osobního a nákladního auta zemřel řidič osobního automobilu. Silnice je uzavřena.

Osmatřicetilý řidič osobního automobilu tovární značky Citroën Saxo jedoucí po silnici I/34 od Třeboně směrem na Jindřichův Hradec na rovném úseku vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím kamionem značky Mercedes Benz. Řidič osobního auta při střetu utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem a zemřel. Řidič kamionu byl lehce zraněn a byl převezen do českobudějovické nemocnice.

„Příčiny a všechny okolnosti této tragické dopravní nehody policie vyšetřuje," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek s tím, že zemřelý řidič je už dvaatřicátou obětí letošních havárií na jihočeských silnicích.

„Silniční úsek Třeboň - Mláka je zcela uzavřen. Vzhledem k tomu, že se musí přeložit náklad z kamionu a poté auto vyprostit, bude uzavírka trvat možná až do rána," uvedl mluvčí Doubek.

Dopravu policie odklání po objízdné trase Mláka - Novosedly nad Nežárkou - Třeboň - Lomnice nad Lužnicí. 

AKTUALIZACE: „Přeložení nákladu a vyprošťovací práce kamionu se protáhly a úsek silnice I/34 Třeboň - Mláka, od křižovatky ve směru na Suchdol nad Lužnicí, bude obousměrně uzavřený ještě po celé dnešní dopoledne, tedy ve čtvrtek 16. srpna," informoval ve čtvrtek ráno Doubek.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, tragédie, smrt, srážka, osobní auto, náklaďák, silnice, Třeboň, Jindřichohradecko, automobil, Jindřichův Hradec, Mercedes-Benz, Nemocnice České Budějovice, Citroën Saxo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní srážka osobního auta s nákladním si na silnici u Třeboně vyžádala lidský život  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.