Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mladý zloděj šel po jídle. Kvůli krádeži smaženky a klobás stane před soudem

I kvůli smažence se může člověk dostat před soud. O tom se přesvědčil čtyřiadvacetiletý mladík z Písecka, který se v pondělí 30. července pokusil bez placení odnést smaženku a klobásy z obchodu s potravinami. V minulosti byl již za podobnou činnost odsouzen, nyní by měl do dvou týdnů stanout před soudem.

Písečtí policisté řeší případ krádeže v obchodě s potravinami ve zkráceném přípravném trestním řízení. „V pondělí 30. července v podvečer navštívil prodejnu v Písku mladý muž (1990), který si ze sortimentu vybral smaženku a balení klobás, zboží ukryl pod triko a bez zaplacení prošel pokladnami. Neušel pozornosti prodávajících, kteří případ oznámili policistům,“ popsala policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Policisté při prošetřování okolností krádeže zjistili, že mladík již byl v minulosti pro majetkovou trestnou činnost odsouzen. Vyslechl si sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež, případ by se měl do dvou týdnů dostat před soud.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky zloděj, krádež, smaženka, klobásy, Písecko, jídlo, okres Písek, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý zloděj šel po jídle. Kvůli krádeži smaženky a klobás stane před soudem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.