Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Českokrumlovsku řádil zloděj jízdních kol. Ukradl bicykly za více než čtvrt milionu korun

Policisté z Českého Krumlova řeší případ krádeže osmi jízdních kol, která neznámý zloděj odcizil z přívěsu auta. Ten stál na parkovišti Pod Poštou v Českém Krumlově. Kola zmizela ve středu 18. července v době mezi 18:30 a 8:30 následujícího dne.

Zloděj z vozidla ukradl pět elektrokol a tři silniční jízdní kola, jejichž hodnota byla odhadnuta na více než 250 tisíc korun. „Dle oznamovatele mělo dojít ke krádeži v době od 18:30 hodin dne 18. července do 08:30 hodin dne 19. července na parkovišti P2 Pod Poštou v Českém Krumlově,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Okradený řidič zaparkoval v uvedené době a na uvedeném parkovišti vozidlo Fiat Ducato s přívěsem, na kterém byla kola uzamčena. Když se k vozidlu vrátil, zjistil, že jich někdo celkem osm odcizil. „Konkrétně šlo o dvě černá silniční kola značky Fuji Routbaix 2015, jedno černé silniční jízdní kola značky Fuji Sportif 2015, tři šedá elektrokola značky Fuji E-Traverse 2016 a dvě černá elektrokola značky Fuji E-Traverse 2016. Dále oznamovatel sdělil, že se zloděj vloupal i do zavazadlového prostoru auta, ze kterého odcizil další cyklistické vybavení,“ vyjmenovala mluvčí.

Po zloději i odcizených věcech a jízdních kolech pátrají policisté českokrumlovského obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky z místa činu či případnému výskytu nebo podezřelé nabídce prodeje uvedených kol přivítají na své služebně v Tovární ulici číslo 165 v Českém Krumlově či na telefonní lince 974 233 700. Ke sdělení informací je možné využít i linku 158.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádež, kolo, elektrokolo, zloděj, Český Krumlov, jízdní kolo, okres Český Krumlov, Fudži, Fiat Ducato

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Českokrumlovsku řádil zloděj jízdních kol. Ukradl bicykly za více než čtvrt milionu korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.