Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Honička s policií mezi Frymburkem a Lipnem skončila havárií ujíždějícího auta

Středně těžké a lehké zranění si vyžádala dopravní nehoda, která se stala dnes, ve středu 18. července, brzy ráno mezi Frymburkem a Lipnem nad Vltavou na Českokrumlovsku. Újmu na zdraví utrpěla posádka osobního auta, které ujíždělo před policisty.

Havárií osobního auta značky Audi skončila honička s policií na silnici mezi Frymburkem a Lipnem nad Vltavou. Při nehodě v části obce Slupečná se zranili dva mladiství, utrpěli lehké a středně těžké zranění. Na místě zasahovali policisté a frymburští profesionální hasiči, dobrovolní hasiči z Vyššího Brodu a posádka Rychlé zdravotnické pomoci Trans Hospital Frymburk.

„Vzhledem k tomu, že se jedná o prošetřování trestné činnosti mladistvých, nebudeme k případu poskytovat žádné informace,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Autoři | Foto Facebook Trans Hospital Plus

Štítky krimi, nehoda, honička, auto, Frymburk, Českokrumlovsko, Vodní nádrž Lipno, Lipno nad Vltavou, okres Český Krumlov, Audi, Vyšší Brod, Slupečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Honička s policií mezi Frymburkem a Lipnem skončila havárií ujíždějícího auta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.