Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladá žena a její roční dcera se nevrátily domů. Policie odvolala pátrání. Obě jsou v pořádku

, aktualizováno 18. července 2018, 14:40

Rodina mladé ženy z Písku se včera, v úterý 17. července večer obrátila na policisty poté, co od odpoledních hodin pohřešuje příbuznou s roční dcerou. Mladá žena se nevrátila domů, měla vypnutý telefon a byla i s malou dcerou neznámo kde. Ve středu 18. července po 13. hodině policie pátrání odvolala. Matka s dcerou jsou v pořádku u příbuzných na Slovensku.

Devatenáctiletá Naděžda Holubová byla v úterý 17. července na obědě u své matky, odkud kolem půl jedné po poledni i s dcerou v kočárku odešla. Do místa svého trvalého bydliště se ale nevrátila. Žena o sobě nepodala žádnou zprávu, má nedostupný telefon a je neznámo kde. „Rodina nejprve pátrala po známých a dalších příbuzných v Písku i v Protivíně, kde má vazby. Ve večerních hodinách se po bezúspěšném hledání obrátili na policisty,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání, prověřují všechna místa, kde by se mohla nacházet. Opět kontaktují známé i příbuzné a obrací se i na případné svědky, aby jakékoli informace k pohřešované oznámili policistům osobně na služebně či prostřednictvím linky 158.

„Mladá matka má s sebou roční dcerku, kterou vozí ve sportovním kočárku s boudičkou v růžové či červené barvě s motivy postavičky Minie. Dle vyjádření rodiny žena nemá žádné problémy, v minulosti pohřešovaná nebyla a má u sebe i obnos několika tisíc korun,“ informovala mluvčí.

AKTUALIZOVÁNO: Dnes, ve středu 18. července, kolem 13. hodiny policie pátrání odvolala. Žena s dcerou odjela k příbuzným na Slovensko, obě jsou v pořádku.

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České Republiky

Štítky pátrání, hledaná žena, Naděžda Holubová, policie, Slovensko, Písek, Protivín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena a její roční dcera se nevrátily domů. Policie odvolala pátrání. Obě jsou v pořádku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.