Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena v bytě nechala čtyři děti a chtěla zmizet do Švýcarska. Teď po ní pátrá policie

Prachatičtí kriminalisté pátrají po dvaačtyřicetileté ženě, která na začátku července opustila své čtyři nezletilé děti. Nechala je v bytě bez zajištění péče a měla v úmyslu odjet to Švýcarska a už se k nim nevrátit. Ženě je tak podezřelá z trestné činnosti, zatím ale spravedlnosti uniká.

Prachatičtí kriminalisté pátrají od úterý 3. července po hledané dvaačtyřicetileté Leně Jasmíně Hýbkové z Prachatic, na kterou vydalo okresní státní zastupitelství souhlas se zadržením pro podezření z trestné činnosti. V pondělí 2. července totiž ponechala v místě svého trvalého bydliště čtyři nezletilé děti. „Odjela do Prahy s úmyslem dále cestovat do Švýcarska a k dětem se již nevrátit a nijak nezajistila o tyto děti péči. V současné době je již péče o tyto děti zajištěna, ale pobyt jejich matky není znám,“ upřesnila policejní mluvčé Martina Joklová.

Hledaná žena je zdánlivého stáří 40-45 let, vysoká 165 centimetrů, má štíhlou postavu, zelené oči a krátké odbarvené vlasy s pěšinkou na levé straně.

Informace o hledané ženě přijme kterákoliv policejní služebna, sdělit se dají i na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446.

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České Republiky

Štítky pátrání, hledaná žena, Prachatice, Švýcarsko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v bytě nechala čtyři děti a chtěla zmizet do Švýcarska. Teď po ní pátrá policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.