Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Městská policie řešila potyčku silně opilých bezdomovců

Před svátky museli řešit policisté v parku Na Sadech potyčku dvou bezdomovců. Jeden musel být s krvavým zraněním ošetřen. Oba nadýchali velké množství promile alkoholu.

Ve středu krátce po osmé hodině večerní došlo v blízkosti fontány k potyčce dvou mužů. Jeden z nich prudce strčil svého soupeře do hrudi a ten v důsledku tvrdého pádu utrpěl krvácející zranění na hlavě. Potyčce přitom nečinně přihlíželo dalších šest osob bez domova, posedávajících na lavičkách. Kolemjdoucí strážníci okamžitě zasáhli a na místo poté přivolali zdravotnickou pomoc a hlídku Policie ČR,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Jak se vzápětí ukázalo, jednalo se o jim dobře známé tváře. Patřily totiž čtyřiačtyřicetiletému a pětačtyřicetiletému muži bez domova. Důvod sporu se však strážníci nedozvěděli. Svou roli sehrál zcela jistě i alkohol. Orientační dechová zkouška provedená u útočníka ukázala výsledek 3,44 ‰, zraněný muž dokonce nadýchal více než 4 ‰ alkoholu,“ dodala Školková. Případ dále řeší policisté z Obvodního oddělení státní policie.

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky bezdomovec, promile, alkohol, krev, potyčka, policie, Na Sadech, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městská policie řešila potyčku silně opilých bezdomovců  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.