Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Táborský vandal propíchl všechny pneumatiky u zaparkovaného auta. Policie hledá svědky

Táborští policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v noci ze středy 12. na čtvrtek 13. června propíchnout pneumatiky u dodávky zaparkované v ulici Na Dlouhé. Policisté hledají svědky události, kteří by mohli pomoci případ objasnit.

„Pátráme po pachateli, který v době okolo druhé hodiny po půlnoci ze středy dne 12. června na čtvrtek dne 13. června poškodil probodnutím všech čtyřech pneumatik bílou nákladní dodávku tovární značky Volkswagen Crafter,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Dodávka v té době stála zaparkovaná v Táboře – Horkách, v ulici Na Dlouhé, poblíž křižovatky s ulicí Pod Cihelnou. Způsobená škoda byla odhadnuta na částku 7500 korun.

Pachatel je podezřelý ze spáchání tresného činu, přečinu poškození cizí věci a v případě dopadení mu hrozí trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku.

„Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku poskytnout jakoukoliv důvodnou informaci, a to jak k výskytu a identifikaci podezřelé osoby na místě činu, tak k motivu tohoto jednání, aby své poznatky předal místně příslušným táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700,“ doplnil Doubek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky vandal, propíchnuté pneumatiky, pátrání, svědek, Tábor, pneumatika, Volkswagen Crafter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborský vandal propíchl všechny pneumatiky u zaparkovaného auta. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.