Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při srážce dvou osobních aut na Písecku zemřela žena. Dva lidé utrpěli těžká zranění

Lidský život vyhasl při dopravní nehodě, která se stala dnes, v úterý 29. května ráno, na silnici mezi Pískem a Čimelicemi, u obce Radobytce. Další dva lidé při srážce dvou osobních aut utrpěli těžká zranění, vrtulníkem byli transportování do českobudějovické nemocnice.

Na silnici D4, na hlavním tahu na Prahu, v úseku mezi Pískem a Čimelicemi, u obce Radobytce se dnes, v úterý 29. května, krátce po sedmé hodině ráno, čelně srazila dvě osobní auta, a to Škoda Octavia a Alfa Romeo. 

„Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, silnice je zcela uzavřena," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. 

V jednom autě zůstala zaklíněná žena, která na místě zemřela. Její spolujezdec utrpěl těžká poranění hlavy a břicha. Ve druhém vozidle zůstal zaklíněn řidič, ten má těžká zranění nohou.

„Oba přeživší pacienti byli stabilizováni a letecky převezeni na traumacentrum nemocnice v Českých Budějovicích. Stav jednoho je vážný," řekla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, smrt, srážka, auto, police, vrtulník, silnice, Písecko, automobil, úraz, okres Písek, Nemocnice České Budějovice, Písek, Čimelice, Radobytce, Alfa Romeo, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce dvou osobních aut na Písecku zemřela žena. Dva lidé utrpěli těžká zranění  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.