Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Budějčtí kriminalisté pátrali po svědcích incidentu, při kterém byl těžce zraněn muž

, aktualizováno 31. května 2018, 13:15

Českobudějovičtí kriminalisté žádali veřejnost o pomoc při vyšetřování případu těžkého ublížení na zdraví, ke kterému došlo v prosinci loňského roku. Dosud neznámý mladík před barem v ulici Karla IV. napadl jiného muže, který kvůli způsobeným zraněním strávil několik týdnů v nemocnici. Svědci se již na základě výzvy přihlásili a pomohli ztotožnit pachatele.

K napadení mělo dojít v neděli 17. prosince loňského roku v 8:30 ráno u baru v ulici Karla IV. Zatím neznámý mladík zde měl napadnout jiného muže pěstí. Ten po útoku upadl na zem a zranil si hlavu. Způsobená zranění si vyžádala několikatýdenní hospitalizaci v nemocnici.

AKTUALIZOVÁNO: Svědci incidentu se na základě zveřejněného videa přihlásili a ztotožnili podezřelého muže a další osoby.

„Kriminalisté žádají o pomoc při ztotožnění osob v hloučku u muže, který byl napaden, zejména mladíka oblečeného v tmavé bundě s výrazným kožešinovým límcem a druhého muže, oblečeného v tmavé zimní bundě s kapucí a pletenou čepicí na hlavě,“ popsal mluvčí policie Milan Bajcura.

Policie žádá svědky celého incidentu, aby se ozvali na telefonní číslo 974 226 111, na tísňové lince 158 nebo přímo na kriminální policii v Plavské ulici v Českých Budějovicích.

Autoři | Foto Repro video Policie České republiky

Štítky policie, napadení, pátrání, video, České Budějovice, Karel IV. Lucemburský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Budějčtí kriminalisté pátrali po svědcích incidentu, při kterém byl těžce zraněn muž  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.