Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vyřizování sporu při nočním venčení psa na budějcké Lannově třídě skončilo zraněním

Co stálo za noční potyčkou dvou mužů na budějcké Lannově třídě ví snad jen oni sami. Jisté však je, že pro třiatřicetiletého muže tam v noci venčení psa skončilo újmou na zdraví. Z neuvedených důvodů došlo k incidentu mezi ním a sedmnáctiletým mladíkem. Napadenému muži se podařilo utéct a přivolat na pomoc strážníky, kteří byli nedaleko. Napadení třiatřicetiletého si vyžádalo lékařské ošetření.

Hlídku městské policie při její běžné kontrolní činnosti v sobotu 26. května v půl třetí ráno v Nádražní ulici zastavil zjevně rozrušený muž se psem. Muž s krvácivým zraněním v obličeji strážníkům řekl, že na Lannově třídě ho napadl mladý muž.

„Mladík ale nevzal nohy na ramena, nesnažil se ani před zraky strážníků skrýt a postával nedaleko. Strážníci vzápětí zjistili, že druhým účastníkem potyčky je sedmnáctiletý mladík z Českých Budějovic. Ten přiznal, že mezi ním a druhým mužem skutečně došlo na vyřizování účtů. Důvod sporu se však strážníci nedozvěděli,“ uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Strážníci zraněnému muži přivolali na místo zdravotnickou záchrannou službu, která ho odvezla k lékařskému ošetření do českobudějovické nemocnice. Jeho psa převezli do městského útulku, kde si počká na propuštění svého majitele z rukou lékařů.

„Celý případ si převzala přivolaná hlídka Policie České republiky. A právě policisté dál celou událost šetří,“ dodala Školková.

Autoři

Štítky krimi, strážník, policie, napadení, zranění, potyčka, muž, pes, Lannova třída, České Budějovice, Policie České republiky, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyřizování sporu při nočním venčení psa na budějcké Lannově třídě skončilo zraněním  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.