Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Kriminalisté vyšetřují několik loupežných přepadení. Pomoci by mohla žena ze záznamů

Kriminalisté hledají ženu, která by mohla pomoci s objasněním několika případů loupežných přepadení, k nimž došlo v Českém Krumlově v lednu tohoto roku. Policii by mohli pomoci lidé, kteří by ženu z kamerových záznamů poznali.

Českokrumlovským kriminalistům se podařilo získat fotografie a kamerový záznam ženy v průběhu šetření několika loupežných přepadení. K prvnímu z nich, mělo dojít ve čtvrtek 18. ledna kolem půl deváté hodiny večerní v prostoru mezi parkovištěm Jelení zahrada a podchodem pod Plášťovým mostem v Českém Krumlově. Druhé se mělo odehrát v pátek 19. ledna kolem šesté až půl sedmé hodiny večerní, také v prostoru kolem Jelení zahrady a Chvalšinské ulice.

Policisté nyní žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti ženy, která se v době přepadení v místech pohybovala. „Podání jejího vysvětlení by zásadně přispělo k objasnění prošetřované trestné činnosti,“ doplnila policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Žena by se měla přihlásit českokrumlovským kriminalistům na jejich služebně v Tovární ulici číslo 165 v Českém Krumlově, případně na telefonní lince 974 232 323 či prostřednictvím policejní linky 158.

„Žádáme každého, kdo by uvedenou ženu na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k ustanovení její totožnosti, aby tyto informace sdělil kriminalistům na uvedených kontaktech,“ dodala Pokorná.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky policie, loupežné přepadení, totožnost ženy, pátrání, Český Krumlov, Plášťový most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kriminalisté vyšetřují několik loupežných přepadení. Pomoci by mohla žena ze záznamů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.