Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Policie hledá svědka, který by mohl pomoct s objasněním krádeže elektroniky v Géčku

Růžový iPod značky Apple ukradl zatím neznámý zloděj z volně přístupného regálu v prodejně Electro World v nákupním centru Géčko v Českém Vrbném v Českých Budějovicích. Policisté po něm pátrají a hledají důležitého svědka.

Dosud neznámý zloděj v obchodě kradl 24. února zhruba v 18:43 hodin. Policisté na objasnění případu stále intenzivně pracují. Podle policejního mluvčího Milana Bajcury se na uvedeném místě v té době pohyboval šestnácti až sedmnáctiletý mladík, který měl na sobě šedomodrou sportovní bundu s kapucí, tmavé kalhoty a výrazné červené sportovní kotníkové boty s bílou platformou. Ten by, podle policie, mohl být důležitým svědkem události.


Pokud poznáte mladíka na fotografiích, dejte vědět policii. Mohl by být důležitým svědkem a pomoct tak s objasněním krádeže.

„Policisté obvodního oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory žádají případné svědky a ty, kteří poznají mladíka na fotografiích, aby je kontaktovali na uvedené policejní služebně v ulici M. Chlajna 45, telefon 974 226 720, případně na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci mluvčí Bajcura.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, krádež, iPod, svědek, Géčko, České Budějovice, G.cz, Apple, Electro World, České Vrbné, Čtyři Dvory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědka, který by mohl pomoct s objasněním krádeže elektroniky v Géčku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.