Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička na parkovišti poškodila několik aut a ujela. Později nadýchala přes tři a půl promile

Téměř čtyřicetiletá řidička usedla v Jindřichově Hradci za volant ve značně podroušeném stavu a na parkovišti poškodila několik vozidel. Od dopravní nehody, kterou způsobila ve čtvrtek 22. března, ujela. Policisté ji později dohledali při dechové zkoušce jí naměřili 3,7 promile.

Řidička osobního vozu Toyota Land Cruiser, narozená roku 1980, nezvládla řízení vozu a parkování v Jinřichově Hradci. „Při parkování se žena dostatečně nevěnovala řízení vozidla a poškodila tak zaparkovaný osobní vůz Škoda Fabia. Poté začala se svým vozidlem couvat a zavadila při tom o další vozidlo Škoda Fabia, které odsunula z parkovacího místa,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Žena po dopravní nehodě z místa odjela do obce na Jindřichohradecku. Dopravní nehodu neoznámila ani nekontaktovala majitele poškozeného vozidla. Škoda, kterou způsobila činí nejméně sedm tisíc korun.

„Následně byla řidička v obci dohledána hlídkou dopravních policistů, kteří ji vyzvali, aby se podrobila dechové zkoušce. Mladá žena napoprvé nadýchala přes 3,70 promile alkoholu. Podruhé přes 3,50 promile a napotřetí opět přes tři promile,“ doplnila Millerová.

V pátek 23. března převzala žena sdělení o podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a do dvou týdnů stane před soudem.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky dopravní nehoda, alkohol za volantem, Jindřichův Hradec, parkování, Škoda Fabia, Toyota Land Cruiser, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na parkovišti poškodila několik aut a ujela. Později nadýchala přes tři a půl promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.