Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zdrogovanou ženu museli budějčtí strážníci předat zdravotníkům v poutech

Budějčtí strážníci vyjížděli včera, ve čtvrtek 8. března, ráno k ženě, která na autobusové zastávce Antonína Barcala pokřikovala na ostatní cestující. Dvaadvacetiletá výtržnice byla evidentně pod vlivem drog. Strážníci ji museli nakonec předat zdravotníkům v poutech.

Mladá obyvatelka Hluboké nad Vltavou se snažila před stážníky utéct, ti ji ale zastavili a vyzvali k předložení dokladů a vysvětlení jejího chování. Zmatená žena později strážníkům potvrdila, že je pod vlivem drog. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby zasahující lékař rozhodl, že bude převezena na psychiatrické oddělení českobudějovické nemocnice.

„Během usedání na lůžko sanitního vozu se žena začala chovat velmi agresivně. Strážníci proti ní použili donucovací prostředky a nasadili jí služební pouta. Hlídka následně asistovala zdravotníkům při převozu ženy na vyšetření na psychiatrickém oddělení,“ upřesnil tiskový mluvčí budějcké městské policie David Štýfal.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky drogy, městská policie, České Budějovice, zdravotnický pracovník, Antonín Barcal, Nemocnice České Budějovice, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovanou ženu museli budějčtí strážníci předat zdravotníkům v poutech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.