Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kriminalisté zadrželi muže, který dlouhodobě zneužíval nezletilou dívku

Jindřichohradečtí kriminalisté zadrželi muže, který opakovaně a dlouhodobě zneužíval nezletilou dívku. Hrozí mu odnětí svobody až na deset let.

„Již obviněný muž měl přinejmenším od roku 2013, tedy od osmi let věku poškozené, do 1. března 2018 v místě trvalého bydliště v obci na Jindřichohradecku a na dalších dosud nezjištěných místech, opakovaně a dlouhodobě pohlavně zneužívat nezletilou dívku. Měl využít svého výchovného vlivu a zneužít tak její závislost. Zpočátku jí měl osahávat na intimních místech a později s ní měl prakticky denně vykonávat soulož,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová s tím že obviněný muž měl dívce dávat peníze, nakupovat dárky za to, že bude mlčet. Přitom si byl dobře vědom toho, že dívce ještě nebylo patnáct let. Svého jednání se měl dopouštět po delší dobu.

Jindřichohradečtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality ve středu 7. března ráno podezřelého muže zadrželi. Téhož dne byl policejní komisařkou obviněn z trestných činů pohlavní zneužívání a ohrožování výchovy dítěte.

Obviněný muž je nyní v cele v Jindřichově Hradci a policejní komisařka včera, ve čtvrtek 8. března, podala podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. Zda bude vazba akceptována rozhodne v zákonné lhůtě soud. V případě soudem uznané viny může obviněný muž strávit za mřížemi dva roky až deset let.

„S ohledem na rodinu a stále probíhající vyšetřování tohoto případu nebudeme prozatím žádné bližší informace k případu poskytovat,“ dodala mluvčí Millerová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, zneužívání, dívka, muž, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté zadrželi muže, který dlouhodobě zneužíval nezletilou dívku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.