Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloději ukradli z kamionu v obci na Strakonicku součástky do aut za více než třicet milionů korun

Součástky do motorových vozidel za zhruba jedenatřicet milionů korun zmizely z návěsu tahače zaparkovaného v Přešťovicích na Strakonicku. Po zloději nebo spíše zlodějích intenzivně pátrají jihočeští kriminalisté a žádají o spolupráci i veřejnost.

Případ krádeže součástek do motorových vozidel vyšetřují jihočeští kriminalisté od pondělí 19. února. Ke krádeži došlo s největší pravděpodobností ze soboty 17. na neděli 18. února v Přešťovicích na Strakonicku. Zloděj nebo spíše zloději vnikli do nákladového prostoru návěsu tahače tovární značky Volvo, kde následně ukradli několika stovek součástek v hodnotě převyšující 30 milionů 900 tisíc korun. 

Policisté žádají při hledání pachatelů o spolupráci veřejnost, především pak motoristy. „Žádáme především řidiče aut, kteří se v neděli 18. února v době od 2:40 hodin do 6:00 hodin, pohybovali po silnici I/4 od křižovatky Nová Hospoda na Písecku do Strakonic a prostřednictvím autokamer nahrávali jízdu, a mohli tak zaznamenat pohyb nákladního automobilu s návěsem či přívěsem bílé barvy, aby nás kontaktovali na lince tísňového volání 158,“ žádá o spolupráci mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.


Vykradený kamion.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, auto, součástka, kriminalista, okres Strakonice, Volvo Cars, okres Písek, Strakonice, Nová Hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději ukradli z kamionu v obci na Strakonicku součástky do aut za více než třicet milionů korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.