Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička skončila se svým autem v pojízdných vratech a muž svůj vůz „schoval" do lesa

Počasí trápí řidiče i na jihu Čech. K několika dopravním nehodám, na kterých má svůj podíl i počasí, vyjížděli prachatičtí policisté. Například žena se svým autem skončila v pojízdných vratech a muž svůj vůz „schoval" do lesa. Karamboly se naštěstí obešly bez újmy na zdraví. A dobrou zprávou je, že ani jeden z účastníků havárií se na jízdu neposilnil alkoholem.

„Na silnici III. třídy, ve směru jízdy Husinecká přehrada - Prachatice, havarovala ve středu 7. února řidička osobního osobního auta Škoda Superb. Žena za volantem dostala na namrzlé vozovce smyk, s autem se dostala mimo silnici, kde narazila do pojezdových vrat u domu. Přitom najela na okrasné stromky," uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Podle mluvčí hmotná škoda na automobilu činí asi 80 tisíc korun. Ovšem poškození vrat a stromků se vyšplhalo na pětinásobně vyšší sumu, odhadem až na 400 tisíc korun.

Také při další nehodě zaúřadovala námraza. „Muž za volantem Škody Octavia ve středu 7. února před osmnáctou hodinou dostal na namrzlé silnici III. třídy, ve směru jízdy Ktiš - Březovík smyk," upřesnila Martina Joklová s tím, že řidič poté na vozovce auto nedokázal udržet, vyjel mimo silnici, kde narazil do kamenného patníku a pak ještě do stromu. Odhanutá škoda na vozidle činí zhruba 150 tisíc korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, námraza, silnice, auto, policie, vrata, Česko, Prachatice, Škoda Superb, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička skončila se svým autem v pojízdných vratech a muž svůj vůz „schoval" do lesa  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.