Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po totožnosti muže, který by mohl pomoci objasnit jeden z nevyřešených případů

Jeden z případů by mohl pomoci objasnit muž, po jehož totožnosti policisté nyní pátrají. Při hledání muže, kterého mají muži zákona na fotografii, žádá policie o pomoc a spolupráci širokou veřejnost. Policisté vyzývají i samotného muže, aby se jim sám přihlásil.

Pokud podá muž, který je na fotografii vpravo, na policii vysvětlení, zásadně přispěje k objasnění jednoho z nevyřešených případů.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že se muž, po jehož totožnosti policie pátrá, pohyboval ve dnech 5. a 8. ledna v obchodním domě Kaufland ve Volgogradské ulici v Táboře, tedy v sousedství táborského sídliště Nad Lužnicí.  

„Vyzýváme na fotografii zachyceného muže, aby se přihlásil táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, případně na telefonní lince 974 238 700,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policisté zároveň žádají každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další informace, které by vedly k vypátrání jeho totožnosti. „Pokud někdo muže na fotografii zná nebo o něm něco ví, dejte vědět táborským policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158,“ žádá o spolupráci veřejnost mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky muž, totožnost, pátrání, případ, policie, Tábor, Kaufland, Lužnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po totožnosti muže, který by mohl pomoci objasnit jeden z nevyřešených případů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.