Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějčtí strážníci vypátrali už deset celostátně hledaných osob. Tentokrát šlo o dvě dívky

Českobudějovičtí strážnici vypátrali již deset celostátně hledaných osob. Tentokrát se jednalo o dvě dívky, které byly v hledáčku policistů. Obě se před hlídkou městské policie schovávaly v nákupních centrech.

První dívka utekla z výchovného ústavu v Jindřichově Hradci. Její útěk však nebyl prvním. Již v minulosti dívka ústav bez povolení opustila a stejně jako dříve její cesta směřovala do Českých Budějovic, odkud pochází. „Dívka se před budějckými strážníky snažila schovat v obchodním centru, ale neúspěšně. Strážníci ji zadrželi a předali policistům, kteří ji převezli do dětského diagnostického ústavu v Homolích,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Další hledanou vypátrala hlídka městské policie v pátek 2. února v půl sedmé večer v Dopravně obchodním centru Mercury, kde prováděla běžnou kontrolu. „Dívka se před strážníky snažila ukrýt na veřejných toaletách, ale nakonec uposlechla důrazných výzev strážníků a přestala utíkat. Strážníci ji tak mohli předat do rukou policistů,“ uzavřela Školková.

Štítky městská policie, pátrání, hledaný, dívky, obchodní centrum, obecní policie, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Homole, Mercury

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčtí strážníci vypátrali už deset celostátně hledaných osob. Tentokrát šlo o dvě dívky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.