Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloději ukradli u Tábora dopravní značení. Zmizely směrovací desky i s podstavci

Dopravní značení zatím neznámý zloděj ukradl na hlavním silničním tahu I/19 na obchvatu Tábora. Z opravovaného úseku zmizelo čtyřiasedmdesát směrovacích desek za téměř sedmdesát tisíc korun.

Táborští policisté pátrají po zloději či spíše zlodějích, kteří v době od třetí hodiny odpolední ve středu 31. ledna do sedmé hodiny ranní ve čtvrtek 1. února, ukradli na hlavním silničním tahu I/19 na obchvatu Tábora dopravní značení.

„V prostoru rekonstruovaného úseku mezi lanovým mostem přes Jordán a nájezdem na dálnici D3 pachatelé odcizili na čtyřiasedmdesát kusů směrovacích desek, včetně podstavců. Hmotná škoda je odhadnuta na částku bezmála sedmdesát tisíc korun," upřesnil informace policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policisté žádají při pátrání po chmatácích o spolupráci veřejnost. „Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění případu poskytnout jakékoliv informace. Pokud někdo viděl na místě činu podezřelé osoby, pravděpodobně s  nákladním autem či dodávkou, dejte vědět policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158," žádá o spolupráci mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky značení, krádež, zloděj, policie, Tábor, dopravní značka, Jordán, Dálnice D3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději ukradli u Tábora dopravní značení. Zmizely směrovací desky i s podstavci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.