Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Nehoda u Pištína si vyžádala jeden lidský život. Silnice je neprůjezdná

Hned několik dopravních nehod se stalo dnes, ve středu 31. ledna, ráno na silnici I/20 na Českobudějovicku. Jedna z nehod byla tragická. Při srážce osobního a nákladního automobilu zemřel čtyřiačtyřicetiletý muž.

Tragická nehoda se stala na silnici I/20 z Vodňan do Českých Budějovic. „Čtyřiačtyřicetiletý řidič automobilu tovární značky audi vjel zatím z neznámých příčin do protisměru, kde se srazil s nákladním automobilem značky scania. Řidič svým zraněním na místě podlehl,“ řekl k nehodě policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Z obou směrů silnice byli k nehodě vysláni profesionální hasiči ze stanic České Budějovice a Vodňany. V audi zůstal zaklíněný řidič. Jeho zranění však byla neslučitelná se životem, lékař zdravotnické záchranné služby u něj konstatoval smrt. Hasiči pak jeho tělo ze zničeného auta vyprostili,“ doplnila k nehodě mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

U nehody zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Objízdnou trasu policisté stanovili přes Hlubokou nad Vltavou.

Hlavní tah z Písku na České Budějovice blokují další dopravní nehody. Řidička fordu narazila do automobilu opel, jehož řidič zastavil na místě tragické události. „Řidička nestihla včas zareagovat na automobil stojící u nehody a narazila do něj. Došlo zde k lehkým zraněním dvou osob,“ doplnil Doubek.

Na zhruba půlkilometrovém úseku se stala ještě třetí nehoda, při které čtyřiadvacetiletý řidič automobilu značky ford narazil do automobilu stojícího v koloně. Nárazem došlo k poškození dalších třech vozů.

Podle policejního mluvčího bude silnice uzavřená minimálně do jedenácti hodin.

Foto HZS Jihočeského kraje, Policie České republiky

Štítky nehoda, policie, automobil, náklaďák, Sedlec, havárie, silnice, Pištín, České Budějovice, Audi, úraz, okres České Budějovice, Vodňany, Opel, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Nehoda u Pištína si vyžádala jeden lidský život. Silnice je neprůjezdná  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.