Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie zadržela dva lidi podezřelé z vraždy manželů na Písecku

Z dvojnásobné vraždy, ke které došlo v neděli 7. ledna na Písecku, jsou podezřelí dva lidé. Oba jsou zajištěni v zahraničí a policie jedná o jejich vydání, zatím však nechce zveřejňovat žádné bližší informace o zadržených.

Mrtvé manžele nalezl na začátku ledna v jejich mobilním domě u obce Dobešice na Písecku syn zavražděných. Podezřelí jsou zajištění v zahraničí a policie jedná o jejich vydání, bližší informace k celému případu však poskytne až po provedení potřebných procesních úkonů se zadrženými.

Policisté zatím nechtějí zveřejnit ani pohlaví podezřelých, ani to, v jaké zemi osoby zajistili a zda se jedná o Čechy nebo cizince. „Ve věci probíhá takzvaně extradiční řízení," uvedla mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová. Na jeho základě se rozhodne, zda podezřelé osoby získá česká policie, která by je potom vyslechla.

ČTĚTE TAKÉ: Neznámý pachatel zavraždil v mobilheimu u Dobešic na Písecku manžele 

Zavražděný devětapadesátiletý muž a jeho o pět let mladší manželka měli trvalé bydliště na jiné adrese, než na které byli zavražděni. V mobilním domě u Dobešic však trávili většinu svého času. Policisté zatím neznají motiv činu. Manželé byli patrně násilně usmrceni v neděli 7. ledna a jejich syn je nalezl o den později.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky vražda, zadržení podezřelých, policie, okres Písek, manželé, Lenka Koloušková, Dobešice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zadržela dva lidi podezřelé z vraždy manželů na Písecku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.