Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Šestačtyřicetiletý muž spává v chodbě domu bývalé partnerky nebo na záchytce

Rozchod s partnerkou velmi těžko rozdýchává šestačtyřicetiletý muž. Ten se odmítá se skutečností smířit, ženu neustále pronásleduje a dlouhodobě přespává v chodbě domu, kde jeho bývalá partnerka bydlí. A vždy se na to notně posilní alkoholem. Takže poté většinou skončí na záchytce.

Již podeváté za poslední dva měsíce vyjížděla v neděli 21. ledna hlídka městské policie na oznámení o podnapilém šestačtyřicetiletým muži z Českých Budějovic. Ve většině případů muž skončil na protialkoholní záchytné stanici.

„Důvodem jeho stávajících potíží je rozchod s bývalou partnerkou, kterou neustále pronásleduje. Muž se však stále odmítá se skutečností smířit a dlouhodobě přespává v chodbě domu, kde žena bydlí. Žena však o jeho přítomnost rozhodně nestojí," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Tentokrát vyjížděli strážníci na oznámení o muži spícím v pátém patře panelového domu na českobudějovickém sídlišti Máj v neděli odpoledne. Obyvatelé domu se snažili muže marně přesvědčit, aby odešel. Jak se později ukázalo, nebyl toho ani schopen.

„Strážníci po příjezdu na místo podrobili šestačtyřicetiletého muže orientační dechové zkoušce na alkohol s výsledkem 4,5 promile. Muž skončil jako obvykle svůj pobyt na protialkoholní záchytné stanici," upřesnila informace Věra Školková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky rozchod, žena, muž, alkohol, strážník, dům, záchytka, chodba, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestačtyřicetiletý muž spává v chodbě domu bývalé partnerky nebo na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.