Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Strážník ve svém osobním volnu zadržel celostátně hledaného muže

Strážník městské policie náhodou natrefil na hledaného sedmnáctiletého mladíka ve čtvrtek 18. ledna dopoledne. Ačkoliv měl osobní volno, neváhal a mladého muže, který se pokusil o útěk, zadržel také díky přítomným svědkům.

Stážník městské policie v Českých Budějovicích se ve čtvrtek 18. ledna krátce po jedenácté hodině dopolední procházel v době svého volna Kanovnickou ulicí, když si všiml mladého muže, který se v předchozích dnech ocitl v celostátním hledáčku policistů. Strážník mladíka poznal a v pátrací databázi Policie ČR svou domněnku prověřil. 

Následně se rozhodl jednat a mladíka dostihl. Po prokázání své příslušnosti k městské policii dotyčného konfrontoval. Sedmnáctiletý mladík se však dal na útěk a strážník ho musel zastavit za použití donucovacích prostředků.

Mladík se nadále bránil a snažil se uniknout z rukou strážníka, který požádal o pomoc svědky události. Ti mu pomohli při udržení hledaného na místě a přivolali hlídku Policie ČR. Policisté si po svém příjezdu mladého muže převzali k dalšímu opatření.

Autoři

Štítky policie, hledaný muž, zadržení, obecní policie, Policie České republiky, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážník ve svém osobním volnu zadržel celostátně hledaného muže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.