Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Smrt muže a ženy v Budějcích byla asi vražda a sebevražda. Policie ale případ ještě neuzavřela

Tragickou smrt dvou lidí v Českých Budějovicích intenzivně vyšetřují od pondělí 8. ledna odpoledne jihočeští kriminalisté. Úmrtí sedmapadesátileté ženy a jejího o sedm let staršího druha bylo podle policie patrně vražda a sebevražda. Muž zřejmě nejprve zabil svou družku a pak sebe. Naznačují to výsledky soudní pitvy obou těl.

V pondělí po šestnácté hodině oznámila žena prostřednictvím tísňové linky, že v domě na Lidické třídě v Českých Budějovicích, v části Rožnov, nalezla dvě lidská těla bez známek života. Přivolaný lékař na místě konstatoval smrt obou lidí, nebylo již možno jim pomoci. Kriminalisté provedli na místě prvotní a neodkladné úkony a přizvali také soudního lékaře.

ČTĚTE TAKÉ: Rodinná tragédie otřásla Budějcemi. Mluví se o brutálním násilném trestném činu a sebevraždě

„Po provedení soudní pitvy obou nalezených těl, ohledáním místa činu a po posouzení prvotních informací se kriminalisté při vyšetřování tohoto případu přiklánějí k verzi, kdy muž zavraždil svoji dlouholetou družku a pak sám spáchal sebevraždu," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. 

Ten zároveň dodal, že kriminalisté zatím neznají přesný motiv činu, ani nepovažují případ za jednoznačně vyřešený. „Je stále potřeba vyhodnotit desítky informací a stop. Pak teprve bude moci vyšetřovatel rozhodnout," vysvětlil mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky vražda, sebevražda, kriminalista, České Budějovice, Rožnov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrt muže a ženy v Budějcích byla asi vražda a sebevražda. Policie ale případ ještě neuzavřela  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.