Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Kriminalisté vyšetřují tragickou smrt muže a ženy. Pracují s verzí sebevraždy a násilného trestného činu

Velký rozruch způsobilo v pondělí 8. ledna odpoledne několik policejních aut u rodinného domu na českobudějovické Lidické třídě v části Rožnov. Jak Budějcká Drbna už včera informovala, místo, kde muži zákona zasahovali, bylo neprodyšně uzavřeno a obehnáno policejní páskou. A to až do pozdního večera. Policie až v úterý ráno informovala, že v domě vyšetřuje tragickou smrt muže a ženy.

Podle informací si s největší pravděpodobností ve zmiňovaném rodinném domku někdo sáhl na život. „Nebudeme k případu poskytovat žádné informace," uvedl jen v pondělí v podvečer policejní mluvčí Jiří Matzner. 

AKTUALIZOVÁNO: Kriminalisté vyšetřují v Českých Budějovicích tragickou smrt muže a ženy. „Oznamovatelka zavolala v pondělí 8. ledna po šestnácté hodině na linku 158, že v domě našla dvě lidská těla. Přivolaný lékař Zdravotnické záchranné služby už mohl jen konstatovat smrt obou lidí. Kriminalisté prověřují verzi možné sebevraždy i násilného trestného činu," informoval v úterý 9. ledna ráno policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že na místo tragédie byl přivolán i soudní lékař. „Více ukážou až výsledky nařízené pitvy," dodal Matzner.

Jihočeská policie letos už vyšetřuje jednu vraždu. V neděli na Písecku provozovatel restaurace nožem napadl zákazníka, který na následky zranění na místě zemřel.

ČTĚTE TAKÉ: Konflikt dvou mužů na Písecku skončil tragédií

Autoři | Foto Hawky

Štítky policie, zásah, Rožnov, mluvčí, smrt, Drbna.cz, okres Písek, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Kriminalisté vyšetřují tragickou smrt muže a ženy. Pracují s verzí sebevraždy a násilného trestného činu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.