Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie naléhavě žádá o pomoc při pátrání po řidiči auta, které na silnici mezi Střelskými Hošticemi a Katovicemi srazilo ženu

Policie upřesňuje informace k tragické nehodě, při níž 27. prosince srazilo auto na silnici mezi Střelskými Hošticemi a Katovicemi dvaačtyřicetiletou ženu. Ta zemřela. Řidič z místa střetu ujel. Policisté znovu naléhavě žádají o pomoc širokou veřejnost, o poskytnutí svědectví, která by pomohla objasnit tuto tragédii.

Život dvaačtyřicetileté ženy vyhasl 27. prosince 2017 v podvečer na silnici I/22 mezi obcemi Střelské Hoštice a Katovice na Strakonicku. Žena se po silnici pohybovala již o dvě hodiny dříve, než jak bylo původně uvedeno. Intenzivním šetřením policistů se totiž podařil pohyb ženy upřesnit, žena šla uvedeným úsekem po silnici I/22 již po sedmnácté hodině.

ČTĚTE TAKÉ: Ženu na silnici mezi Střelskými Hošticemi a Katovicemi zřejmě srazilo auto. Na místě zemřela

V souvislosti s tragickou událostí hledají policisté řidiče nákladního automobilu Mercedes Benz Axor modré barvy převážející na plošině menší náklaďák s korbou světlé barvy, který jel ve směru od Horažďovic na Strakonice, aby se přihlásil policii na telefonní lince 158.

„Řidič hledaného vozidla jel od Horažďovic, přes Střelské Hoštice, Katovice a pokračoval do Strakonic. Úsekem projížděl po sedmnácté hodině, proto by mohl policistům poskytnout důležitou svědeckou výpověď vedoucí k objasnění tragické nehody," vyzývá řidiče uvedeného nákladního automobilu policejní mluvčí Jaromíra Nováková. 

Pomoci by mohli také všichni, kteří si modrého nákladního automobilu Mercedes Benz Axor převážejícího menší nákladní vůz světlé barvy všimli, a to na uvedené trase, případně ve Strakonicích na mostě J. Palacha, v ulici Komenského a 5. května kolem 17:30 hodin.

„Zároveň se obracíme s žádostí o spolupráci na všechny řidiče, kteří dne 27. prosince 2017 projížděli mezi sedmnáctou a osmnáctou hodinou po silnici mezi Strakonicemi a Horaždovicemi, a měli spuštěnou autokameru, aby se též přihlásili policii na  lince 158 nebo na telefonním čísle 725 731 288," žádá naléhavě o spolupráci policejní mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, tragédie, žena, smrt, svědek, řidič, policie, silnice, Katovice, Strakonice, nákladní automobil, Střelské Hoštice, Mercedes-Benz Axor, okres Strakonice, Horažďovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie naléhavě žádá o pomoc při pátrání po řidiči auta, které na silnici mezi Střelskými Hošticemi a Katovicemi srazilo ženu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.