Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po modrém autě. Pomozte ho najít a objasnit tak závažný trestný čin loupeže

Jihočeští kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při objasnění závažného trestného činu loupeže, ke kterému došlo ve středu 27. prosince v dopoledních hodinách.

„Žádáme všechny, kteří se ve středu v době od 8:00 do 12:00 hodin pohybovali po hlavním silničním tahu E55 mezi Dolním Dvořištěm a Kaplicí, a po silnici III/363 takzvané staré cestě mezi Dolním Dvořištěm a Kaplicí, a všimli si pohybu vozidla v barvě modrá metalíza, které mohlo mít v přední masce a za čelním sklem modrý maják, aby se policistům ozvali na linku tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Lenka Krausová.

Podle dosud zjištěných informací je možné, že se modré auto nezjištěné značky pohybovalo společně s jiným tmavým vozidlem.

Policisté také žádají o poskytnutí záznamů z kamer z vozidel, pokud by některý z řidičů takový k dispozici měl. „Informace, prosím, směřujte na linku 158," připomíná mluvčí Lenka Krausová s tím, že policie s ohledem na právě probíhající prověřování celého případu prozatím nebude poskytovat další informace.

Štítky policie, kriminalista, pátrání, trestný čin, loupež, auto, Lenka Koloušková, Kaplice, Dolní Dvořiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po modrém autě. Pomozte ho najít a objasnit tak závažný trestný čin loupeže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.