Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Matka se bojí o svou dceru. Pomozte dívku najít

Matka se strachuje o svou šestnáctiletou dceru, která z domova se Veselíčku na Písecku odešla neznámo kam ve středu 13. prosince večer a dosud se nevrátila. Dívku hledá policie a o pomoc při pátrání žádá širokou veřejnost.

Písečtí kriminalisté pátrají po šestnáctileté dívce, která odešla z domu a je neznámo kde. Dívka domov ve Veselíčku opustila ve středu 13. prosince okolo dvaadvacáté hodiny. „Nechala matce sice vysvětlující dopis, ovšem vzhledem k věku dívky je však třeba pohřešovanou vypátrat a zjistit další okolnosti jejího odchodu," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová

Šestnáctiletá Sára Schallenbergerová vypadá starší, zhruba na dvacet let, je 160 až 165 centimetrů vysoká, má střední postavu, oválný obličej, hnědé vlasy a hnědé oči. Při odchodu z domova měla na sobě černou zimní bundu, hnědě kozačky na podpatku a legíny.

„Pokud někdo dívku viděl nebo ví, kde je, dejte vědět policii. Kdo by měl k pohřešované jakékoli informace, kontaktujte pátrače na lince 974 235 336 nebo prostřednictvím linky tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí.

Autoři | Foto koláž Budějcká Drbna; policie

Štítky pátrání, dívka, matka, policie, domov, Veselíčko, okres Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka se bojí o svou dceru. Pomozte dívku najít  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.