Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Senior ztratil peněženku s platební kartou a přišel i o peníze z účtu. Policie pachatele hledá

Senior ztratil peněženku, kde byla také platební karta. Zatím neznámý pachatel ji využil k vybrání peněz z mužova účtu. Policie po zloději pátrá a žádá o spolupráci také veřejnost.

Případ neoprávněného výběru z bankomatu prostřednictvím nalezené platební karty z 26. října řeší policisté z obvodního oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory.

Peníze i karta patřily seniorovi, který svou peněženku, kde byla uložena i platební karta, ztratil ve zmiňovaný den u Kauflandu. Neznámý pachatel využil karty k vybrání finanční hotovosti v řádech tisíců korun. Muži tak vznikla škoda za více než 42 tisíc korun.

„Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy lidí, kteří by mohli přispět k objasnění uvedeného případu. Kdo by poznal mladou ženu na několika fotografiích, kontaktujte policii na Obvodním oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory, M. Chlajna 45, České Budějovice 5, telefon 974 226 720, případně na linku tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky peněženka, karta, bankomat, senior, platební karta, peníze, policie, České Budějovice, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior ztratil peněženku s platební kartou a přišel i o peníze z účtu. Policie pachatele hledá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.